Dinox Tech Company
 

Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ DINOXTECH

БУДЬ ЛАСКА, УВАЖНО ПРОЧИТАЙТЕ ЦЮ ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ. ВИКОРИСТОВУЮЧИ БУДЬ-ЯКИМ ЧИНОМ ВЕБ-САЙТ ТА/АБО КОРИСТУЮЧИСЬ ПОСЛУГАМИ DINOXTECH, ВИ ПОГОДЖУЄТЕСЬ З УМОВИАМИ ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ. ЯКЩО ВИ НЕ ЗГОДНІ З УМОВАМИ ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ, БУДЬ ЛАСКА, НЕ КОРИСТУЙТЕСЯ ПОСЛУГАМИ DINOXTECH. ЗАГОЛОВКИ, ЩО МІСТЯТЬСЯ У ЦЬОМУ ДОКУМЕНТІ, ПРИЗНАЧЕНІ ЛИШЕ ДЛЯ ДОВІДКОВИХ ЦІЛЕЙ.

Ця Політика конфіденційності DinoxTech (надалі – «Політика») націлена на публічне інформування Користувачів («Ви» або «Вас») про порядок збору (обробки), зберігання, передачі персональних даних та інформації, що надається в рамках надання послуг ФОП Ребров Олександр Володимирович (надалі – «Ми» або «Компанія») у проекті DinoxTech згідно з Публічним договором та застосовується до інформації, яка може бути зібрана на веб-сайті компанії DinoxTech за адресою https://dinoxtech.com/, що належить.

1.Визначення термінів

Сайт – веб-сайт за адресою https://dinoxtech.com/.

Суб'єкт даних – фізична особа, персональні дані якої обробляються.

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про суб'єкта даних, який ідентифікований або може бути конкретно ідентифікований.

Обробка персональних даних - будь-яка дія або сукупність дій, здійснених повністю або частково в інформаційній (автоматизованій) системі, які пов'язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням відомостей про суб'єкта даних.

Володілець – фізична або юридична особа, яка визначає мету обробки персональних даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки.

Розпорядник - фізична чи юридична особа, якій володільцем персональних даних або законом надано право обробляти ці дані від імені володільця.

Згода – будь-яке добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки.

Закон - Закон України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (зі змінами).

2.Загальні положення

Під час збору та обробки персональних даних ми дотримуємося усіх вимог, передбачених чинним законодавством України, включаючи, але не обмежуючись, Законом України «Про захист персональних даних», Законом України «Про інформацію», Законом України «Про доступ до публічної інформації» та іншими законодавчими актами, які регулюють питання щодо того, яким чином може здійснюватися обробка персональних даних та містять гарантії, які мають бути застосовані для захисту персональних даних.

Суб'єктом персональних даних є будь-яка особа, що відвідала Сайт та/або зареєструвала на ньому свій персональний обліковий запис для користування послугами компанії DinoxTech (« Користувач »).

DinoxTech є володільцем персональних даних Користувачів.

Відповідно до Закону, DinoxTech здійснює збір та обробку Ваших персональних даних на підставі дозволу на обробку персональних даних, наданого відповідно до цього Закону (Згоди).

Реєструючись на веб-сайті DinoxTech, Ви автоматично надаєте Згоду на обробку Ваших персональних даних.

Користувач підтверджує, що досяг повноліття та має достатній обсяг дієздатності за законами України для погодження з умовами цієї Політики та надання згоди на обробку своїх персональних даних на умовах, що викладені у цій Політиці. У випадку, якщо Користувач не досяг 18-річного віку та/або не має достатнього обсягу дієздатності, згода з умовами цієї Політики повинна бути надана батьками або опікунами Користувача, що мають достатній обсяг дієздатності та уповноважені за законами держави їхньої юрисдикції надавати таку згоду. Якщо Користувач не має достатнього обсягу дієздатності та отримати згоду батьків або опікунів неможливо, Користувач зобов'язується не використовувати Сайт.

DinoxTech не несе відповідальності за порушення особами без достатнього обсягу дієздатності положень цієї Політики.

3.Мета обробки персональних даних

Основною метою обробки персональних даних є надання Послуг за Публічним договором DinoxTech.

Дані можуть збиратися також для цілей аналітики та маркетингових цілей.

Ми можемо надсилати зареєстрованим на Сайті Користувачам корисну інформацію у вигляді новин, спеціальних пропозицій тощо за умови отримання окремої згоди Користувача.

4.Збір персональних даних

Відповідно до Закону, DinoxTech здійснює збір та обробку Ваших персональних даних на підставі дозволу на обробку персональних даних, наданого відповідно до цього Закону. Реєструючись на веб-сайті DinoxTech, Ви автоматично надаєте згоду на таку обробку Ваших персональних даних.

DinoxTech збирає та обробляє такі дані для реєстрації на сайті:

- Прізвище, ім'я та по-батькові;

- Адреса електронної пошти;

- Номер телефону;

- Адреса.

Ми зберігаємо ці персональні дані протягом 3-х років. Після спливу такого строку з моменту останнього відвідування Сайту усі дані про Користувача видаляються. 

Також ми використовуємо такі cookie-файли:

Назва

Власник

Призначення

Період зберігання

_ga

Google Analytics

Використовується для відстеження аналізу поведінки користувача

Безстроково

__cfduid

CloudFlare

Використовується для прискорення завантаження сторінки та для скасування будь-яких обмежень безпеки в залежності від IP-адреси, з якого приходить відвідувач. Не містить ніякої ідентифікаційної інформації користувача.

Лише протягом сесії

__utmz

Google Analytics

Анонімні файли, що відстежують використання сайту користувачами. Використовуються для аналізу відвідуваності сайту (кількість відвідувань, місцезнаходження користувача, відвідувані сторінки) та покращення його роботи.

6 місяців

__utma

Google Analytics

2 роки

__utmb

Google Analytics

30 хв

__utmc

Google Analytics

Лише протягом сесії

__utmz

Google Analytics

6 місяців

__utmv

Google Analytics

2 роки

Сайт DinoxTech використовує Ваше ім'я, адресу електронної пошти та телефон лише для створення персонального облікового запису. Сайт збирає дані про Вашу IP-адресу і місцезнаходженні з метою надання найбільш коректної інформації за Вашим запитом.

Ми додаємо cookies в різні місця нашого Сайту. Файли cookies надсилаються у веб-переглядач (інтернет-браузер) із Сайту та зберігаються на вашому пристрої. Ви можете налаштувати свій веб-переглядач та відмовитися від всіх файлів cookies або вказати, коли файли cookies можуть надсилатися. Вони служать тільки для забезпечення коректної роботи системи та для відстеження функціонування Сайту.

DinoxTech не збирає та не обробляє будь-які інші персональні дані ніж ті, що визначені цією Політикою. Усі персональні дані збираються відкрито та прозоро із застосуванням засобів, у спосіб та у обсязі, пропорційному до цілей обробки, що визначені цією Політикою.

DinoxTech зобов'язується забезпечувати захист персональних даних від випадкових втрат або знищення, від незаконної обробки, у тому числі незаконного знищення чи доступу до персональних даних.

5.Безпека даних

DinoxTech забезпечує впровадження розумних організаційних та технічних заходів з метою захисту персональних даних Користувача від випадкових втрат або знищення, незаконної обробки, у тому числі незаконного знищення чи доступу до персональних даних.

Видалення та знищення персональних даних здійснюється у спосіб, що виключає подальшу можливість поновлення таких персональних даних.

6.Нерозголошення даних

Ми зберігаємо Ваші дані винятково для обробки Ваших замовлень і для зв'язку з Вами.

Ми не передаємо Ваші персональні дані третім особам. Ваша інформація довіряється тільки відповідному реєстратору (наприклад, DENIC) для реєстрації ваших доменів і також партнерам, що беруть участь (наприклад, банку) у процесі обробки Ваших замовлень. У таких випадках передача інформації здійснюється відповідно до Федерального Акту Захисту Даних (Federal Data Protection Act (BDSG)). Ми обмежуємо кількість переданої інформації мінімально необхідною.

Ми залишаємо за собою право передавати персональні дані третім особам у майбутньому за умови попереднього внесення змін до цієї Політики.

7.Права Користувачів

Користувач володіє усіма правами, що визначені частиною 2 статті 8 Закону, а саме:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Для реалізації своїх прав Користувач може звернутися до нас за адресою електронної пошти:  [email protected].

8.Додаткова інформація

Останнє оновлення цієї Політики: 05.10.2021

DinoxTech має право вносити зміни до цієї Політики та зобов'язується повідомляти Користувачів у випадку внесення значних змін шляхом надсилання повідомлення на електронну адресу або шляхом розміщення повідомлення на Сайті до дати набуття чинності змін. Якщо Користувач продовжує заходити та/або користуватися Сайтом після вступу у силу нових умов Політики, то вважається, що він погоджується та приймає внесені зміни цієї Політики.

Політика розміщується у вільному доступі на веб-сайті: https://dinoxtech.com/privacy